Monday, March 8, 2010

Magnum Elite Force WPi Stövlar


Magnum Stövlar Elite Force 8.0 WPi med Ion-mask teknik, vinnare af ´Footwear Innovation Award 2009´!

Magnum Elite Force 8.0 WPi Stävlar är bra värde taktisk militär, polis eller SWAT eller lämplig som ett generellt patrull stävla.

Magnum's nya Elite Force 8.0 WPi dragen deras ion-mask-tekniken, som utvecklades ursprungligen för att hålla kemisk påverkan av soldater. Magnum är nu att föra denna teknik till brottsbekämpande med introduktionen av Magnum Elite Force 8.0 WPi stövla.

Med Elite Force 8.0 WPi uppstart, har röstats Magnum vinnarna i bolaget Kläder Awards 2009 för skodon Innovation. En av de mest konkurrenskraftiga och eftertraktade utmärkelser i den globala konfektionsindustrin.

Ion-mask är ett genombrott i yta förbättring. Det fungerar på molekylär nivå bindande osynligt på ytan av produkter, vilket ger dem en utomordentlig förmåga att avvärja de flesta vätskor, inklusive blodburna patogener och kemikalier.

Magnum Elite Force 8.0 WPi Stövlar med ion-mask teknik har Vibram yttersula, vilket gör dem halkfritt, starkt och tåligt.

Magnum Elite-serien är designad för användare som kräver mest från sig själv och sina redskap i situationer som inte tillåter misstag eller bristfällig utrustning.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.