Monday, February 15, 2010

Fjällräven Hunter Hydratick Jacka


Fjällräven Hunter Hydratic Jacka, Tyst, vind-och vattentät jacka med olika fickor.
Fjällräven Hunter Hydratic Jacka i tyst, mjuk G-1000 ®, vind-och vattentät med Hydratic ®, 2 stora bröstfickor, 2 sidofickor med vrål vecken, 2 hand-fickor uppvärmning och 1 innerficka.

Fjällräven Hunter Hydratic Jacka är justerbar
Den Fjällräven Hunter Hydratic Jacka dragen en reglerbar midja och nedtill. Plus en fast huva som kan rullas in i kragen.

Utformad med utomhus i åtanke.
Fjällräven jackor har utformats med den utomhus i åtanke, de är perfekta för vandring, promenader, bär i bergen eller taktiska västar för nära skydd - eller ens lika stora casual jackor.

Fjällräven G-1000 tyg
G-1000 är Fjällrävens egen unika väv och en klassisk ingrediens i Fjällrävens utrustning. Den densly vävnad är en blandning av 65 procent polyester och 35 procent bomull, vilket gör materialet extremt slitstarkt samtidigt som det andas bra och torkar snabbt.

En av G-1000 material största kännetecken är dess överlägsen andningsförmåga, vilket är särskilt användbart för aktivt friluftsliv. Med tillämpning av en miljövänlig impregnering gjorda av bivax och paraffin, blir materialet också vatten-och smutsavstötande.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.